Θεσσαλονίκη: Στις εσωκομματικές της ΝΔ ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής

Θεσσαλονίκη: Στις εσωκομματικές της ΝΔ ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής
O πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής Eurokinissi

Στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής προσήλθε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) και έξω από αυτό τον περίμεναν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Ελενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπή της Ν.Δ. Αντώνης Γυφτόπουλος, στελέχη, μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ, που τον υποδέχτηκαν με θερμά χειροκροτήματα. Αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, έκανε χειραψία με τους περισσότερους και αντάλλαξε κουβέντες μέχρι που έφτασε στην κάλπη, όπου ψήφισε αφού χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Θερμή κι ενθουσιώδη υποδοχή του επιφύλαξαν και κατά την προσέλευση του, νωρίτερα, στο Βασιλικό Θέατρο, στην εκδήλωση με τίτλο “Πόντος παντού”, που οργάνωσε ο βουλευτής β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Σάββας Αναστασιάδης προς τιμήν του Έλληνα Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα