Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Τσίπρα - Ρέγκλινγκ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ESM ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ESM ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας και Κλάους Ρέγκλινγκ συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή και αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική πορεία της χώρας.

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, ο κ. Ρέγκλινγκ ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για τη συνεργασία, την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, την επαναφορά της ελληνικής οικονομίας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς και τη διασφάλιση της βιώσιμης και απρόσκοπτης πρόσβασης της Ελλάδας στις διεθνείς χρηματαγορές, ενώ επανέλαβε τη θέση του, πως η χώρα πρέπει να μείνει αυστηρά προσηλωμένη στους στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων.

ADVERTISING

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα στηρίξει οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για μείωση των στόχων των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network