Σχολίασαν κυβέρνηση και ΛΑΟΣ

Σχολίασαν κυβέρνηση και ΛΑΟΣ
??Ký?o-ü?? ???õd? ???GM?? ??? ?A IU?- ???? M????????????A?I????h??????)- MotionTeam

Επέκριναν τον Αντ.Σαμαρά για τις θέσεις που διατύπωσε στην ομιλία του στη ΔΕΘ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του

Σε δήλωση επί της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, στην 75η ΔΕΘ, προέβη απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής.

“Σήμερα, για άλλη μια φορά, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ εμφανίζονται πραγματικά αμετανόητοι μπροστά στον ελληνικό λαό. Τα ψέματα; Πολύ περισσότερα από τα δήθεν επτά που παρουσιάστηκαν.

Η αλήθεια είναι γνωστή και έχει γίνει συνείδηση πλέον στους Έλληνες πολίτες.

Η ατολμία, η δημοσκοπική διακυβέρνηση, η εγκληματική απραξία, ο φόβος του πολιτικού κόστους της κυβέρνησης της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απαξίωση, την πλήρη αναξιοπιστία και τελικά ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Η τακτική “για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ” χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τις κυβερνήσεις της ΝΔ για να δικαιολογήσει την απραξία τους. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς τα τότε αποτελέσματα και την τότε κατάληξη».

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

“Ωραιοποιήσεις για έναν κόσμο φανταστικό.Για την πεζή πραγματικότητα της καθημερινότητας ο κ. Σαμαράς δεν πρότεινε τίποτα.Για παράδειγμα που θα βρούμε τα λεφτά που μας εξασφαλίζει το μνημόνιο.Αν ο κ.Σαμαράς δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση τότε να ακούει πιο συχνά και πιο προσεκτικά τι του συστήνει ο από ετών σύμβουλός του κ. Βάρδας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα