Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Ταφύλλης από την Πολιτική Προστασία

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Ταφύλλης από την Πολιτική Προστασία

Με επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε την παραίτησή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς διευκόλυνση όπως αναφέρει της όλης διαδικασίας-Παραμένει μέχρι την αντικατάστασή του στην διάθεση του Υπουργού-Ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να είναι εκείνος που θα λάβει του χρίσμα του νέου Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας

Με επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Ταφύλλης υπέβαλε την παραίτησή του νωρίτερα το πρωί στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του ο κ. Ταφύλλης αναφέρει μεταξύ άλλων πως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια προς διευκόλυνση της όλης διαδικασίας και παραμένει μέχρι την αντικατάστασή του στην διάθεση του Υπουργού αλλά και όποιου οριστεί ως αντικαταστάτης του για να τον βοηθήσει και να παράσχει κάθε απαραίτητη ενημέρωση και βοήθεια.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να είναι εκείνος που θα λάβει του χρίσμα του νέου Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος ήταν μάλιστα παρών στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της πολιτικής ηγεσίας χθες στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Ταφύλλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσοχοΐδης
SHARE: