Το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Εκδήλωση του think tank «Φόρουμ 2020» το απόγευμα στις 6 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ με ομιλητές μεταξύ άλλων τους Βορίδη, Ρουσόπουλο, Χατζηδάκη, Ανδριανόπουλο, Στυλιανίδη και Ιωαννίδη

Διπλό debate με θέμα «μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη και την Ελλάδα διοργανώνει το απόγευμα στις 6 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) το «Φόρουμ 2020».

Το πρώτο πάνελ ομιλητών που θα έχει θέμα «ιδέες και προσανατολισμοί» θα περιλαμβάνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον πρώην υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή Θόδωρο Ρουσόπουλο και τους καθηγητές πολιτικών επιστημών Θανάση Διαμαντόπουλο και τον Λευτέρη Κουσούλη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος του «Φόρουμ 2020» Νίκος Καραχάλιος.

Στο δεύτερο πάνελ ομιλητών με θέμα το «παρόν και το μέλλον της ΝΔ» συζητούν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μάκης Βορίδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα.

Ή είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα ερωτήσεων που θα απαντηθούν από τους συμμετέχοντες στα δύο πάνελ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network