Το μήνυμα Κουτσούμπα: Η πραγματική Ανάσταση θα έρθει μέσα από τον ξεσηκωμό

ΒΟΥΛΗ - Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.  (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ - Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Η κυβέρνηση προφανώς δεν έχει αποφασίσει, τι θα κάνει", το μήνυμα του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ για την Ανάσταση. Μίλησε για σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, σε περίπτωση συμφωνίας

"Η πραγματική ανάσταση για το λαό μας θα έρθει μέσα από το μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που καταδυναστεύουν τις ζωές μας, ενάντια σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, τους αντιλαϊκούς νόμους και τα μνημόνια, ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου", δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανές εξελίξεις (ανασχηματισμός, πρόωρες εκλογές, δημοψήφισμα, συμφωνία),αφού εκτίμησε ότι "όλα είναι στο τραπέζι", πρόσθεσε ότι, "η κυβέρνηση προφανώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει".

"Δεν αποκλείεται ένας συμβιβασμός απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία θα είναι πάρα πολύ σκληρά για το λαό μας, θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα 4ο μνημόνιο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο των εκλογών ή του ανασχηματισμού. Νομίζω ότι είναι σενάρια -όλα αυτά που ακούγονται- τα οποία ισχύουν", κατέληξε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network