Είναι επίσημο: Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Είναι επίσημο: Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Παρουσίαση του βιβλίου διηγημάτων με πολιτική παρέμβαση Γερουλάνου και ίδρυση πολιτικής πλατφόρμας για τις δημοτικές εκλογές από το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο.

Η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο κάνει το “άνοιγμά” της ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το πρώτο λογοτεχνικό πόνημα που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία με διηγήματα εμπνευσμένα από το χιούμορ και την αισθητική του παλιού ΠΑΣΟΚ συμπίπτει άλλωστε χρονικά με μια “θερμή” πολιτική περίοδο κατά την οποία τα κόμματα ανασυγκροτούνται λίγο πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, ενώ το ΚΙΝΑΛ βιώνει τη δική του κρίση ταυτότητας με ουκ ολίγες αποχωρήσεις στελεχών και αναταράξεις.

Όπως μας ενημερώνει το Παλιό ΠΑΣΟΚ, πλέον δημιουργεί και πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό την “αγκάλη” του. Ή αν θέλετε, υπό το χρίσμα του. Στη δεύτερη δε παρουσίαση του βιβλίου στις 09 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, θα παρέμβει με πολιτική τοποθέτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, κάτι που έχει τη δική του σημειολογική σημασία ως γεγονός.

Σημειώνεται πως για την εκδήλωση παρουσίασης, έχει δημιουργηθεί και σχετικό facebook event στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την εν λόγω σελίδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνεται αναλυτικά:

“Οι εκδόσεις iwrite, η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s”.

Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο».

Μάθετε περισσότερα για το έργο: https://iwrite.gr/bookstore/palio-pasok-orthodoxo/

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Χρήστος Κτενάς (δημοσιογράφος)

Ανδρέας Πράσινος (Πυρηνάρχης σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο).

Παρεμβαίνει ο Παύλος Γερουλάνος (υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων). Συντονίζει η Ευδοκία Λελεδάκη (δημοσιογράφος thecaller.gr).

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εκδήλωση θα γίνει η πανηγυρική ανακοίνωση της πολιτικής πλατφόρμας υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2019: «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ». Η σελίδα του Facebook «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», ως αυτόκλητη δύναμη υπεράσπισης του παπανδρεϊκού Σοσιαλισμού, προχωρά στην πρωτοβουλία της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικής και πολιτισμικής απελευθερώτριας δύναμης”.

 

Σημειώνεται εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Παλιό ΠΑΣΟΚ “κατεβαίνει” σε εκλογική αναμέτρηση. Στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές η συμμετοχή έγινε αυτοοργανωμένες ομάδες που αποδέχονταν τη σοσιαλιστική πλατφόρμα που θέτει το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο, και χαίρουν της στήριξης του. Κάτι ανάλογο θα δούμε τελικά και τον ερχόμενο Μάη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα