Το ΠΑΣΟΚ απαντά για τα δάνεια του: Γκεμπελική τακτική από ΣΥΡΙΖΑ

Από την επετειακή εκδήλωση για τα 44 χρόνια του ΠΑΣΟΚ
Από την επετειακή εκδήλωση για τα 44 χρόνια του ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων και διερωτάται γιατί η έρευνα δεν αφορά και το ΣΥΡΙΖΑ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την γκεμπελική τακτική της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων, εργαλειοποιώντας το θέμα των δανείων των κομμάτων" υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του σχετικά με την είδηση περί κλήσης στην οικονομική Εισαγγελία περίπου 60 τραπεζικών στελεχών και εκπροσώπων κομμάτων το επόμενο διάστημα για τα αποκαλούμενα θαλασσοδάνεια.

"Και κατά περίεργο τρόπο εξαιρείται από την σχετική έρευνα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πόσω μάλλον όταν ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του στις 14/12/2010, ζητούσε από τις τράπεζες προνομιακές και χαριστικές δανειοδοτήσεις. Χαρακτηριστικά έγραφε «η αποδοχή των αιτημάτων μας  απαιτεί ευρύτερη θεώρηση που δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά με  αυστηρά και μοναδικά χρηματοοικονομικά κριτήρια (sic)». Δηλαδή ζητούσε ευθέως να μην ισχύσουν τραπεζικά κριτήρια στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ" σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη και καταλήγει:

"Όσον μας αφορά, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων.

Και έχουμε ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο, ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου.

Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν.

Έχουν ήδη τελειώσει……"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξήντα ύποπτοι για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

ΣΥΡΙΖΑ για δάνεια κομμάτων: Τα ψέματα τελείωσαν για όσους χρεοκόπησαν τη χώρα

Στον εισαγγελέα το ΚΚΕ για "τσουβάλιασμα" των δανείων του με αυτά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

SHARE: