Το υπουργείο Παιδείας 'αδειάζει' τον Ζουράρι

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τον απερχόμενο υπουργό Νίκο Φίλη στον νέο υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για την Έρευνα Κωνσταντίνου Φωτάκη και των νέων υφυπουργών Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Κωνσταντίνου Ζουράρι, την Δευτέρα 7 Νομεβρίου2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τον απερχόμενο υπουργό Νίκο Φίλη στον νέο υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για την Έρευνα Κωνσταντίνου Φωτάκη και των νέων υφυπουργών Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Κωνσταντίνου Ζουράρι, την Δευτέρα 7 Νομεβρίου2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Είναι αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων" επισημαίνει το υπ. Παιδείας, με αφορμή σχετικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι

«Είναι αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων», διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αφορμή δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ο οποίος προτείνει να συμμετέχουν στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων και ιδιωτικά σχολεία. Σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο αναφέρει ότι «οι απόψεις του κ. Ζουράρι είναι προσωπικές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει την αποκλειστική ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων. Ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης υλοποιεί με επιτυχία τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της δημόσιας εκπαίδευσης. Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή. Οι απόψεις του κ. Ζουράρι είναι προσωπικές».

SHARE:

24Media Network