Τόσκας για επίθεση στο Εφετείο: Απερίφραστη καταδίκη από την κυβέρνηση και τους δημοκρατικούς πολίτες

Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διατύπωση γνώμης επί της πρότασης Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (COM (2017) 571 final), σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΕ) 2016/399 όσον αφορά τους κανόνες που εφαρμόζονται για την προσωρινή επαναφορά των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα. Τα μέλη των Επιτροπών ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διατύπωση γνώμης επί της πρότασης Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (COM (2017) 571 final), σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΕ) 2016/399 όσον αφορά τους κανόνες που εφαρμόζονται για την προσωρινή επαναφορά των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα. Τα μέλη των Επιτροπών ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Αστυνομία εργάζεται οργανωμένα και μεθοδικά, ώστε να οδηγηθούν οι δράστες της επίθεσης στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον κ. Τόσκα

Οργανωμένα εργάζεται η πολιτική και φυσική ηγεσία τη Αστυνομίας, ώστε οι δράστες της επίθεσης στο Εφετείο να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα είπα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε:

"Η τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών καταδικάζεται απερίφραστα από την Κυβέρνηση και τους δημοκρατικούς πολίτες.

Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας εργάζεται οργανωμένα και μεθοδικά ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βόμβα στο Εφετείο: Με καλάσνικοφ πυροβόλησε ο ένας από τους τρομοκράτες

SHARE:

24Media Network