Τόσκας: ‘H Κως άντεξε και επιστρέφει στην κανονικότητα’

Τόσκας: ‘H Κως άντεξε και επιστρέφει στην κανονικότητα’
Presentation of the Hellenice Police and Fire Brigade Drones, at the Dekelia Airforce Base, in Athens, on May 4, 2017 / (Drones) , , 4 , 2017 Menelaos Myrillas / SOOC

"H κατάσταση έχει ήδη επανέλθει στην κανονικότητα που έχει ανάγκη το νησί γιατί στηρίζεται στον τουρισμό" δήλωσε από την Κω ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Οι υποδομές του νησιού άντεξαν τόνισε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκα ο οποίος μαζί με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό συμμετείχε στην κυβερνητική αντιπροσωπεία που έφτασε το πρωί της Παρασκευής στην Κω.

“Μπήκε άμεσα σε λειτουργία το αεροδρόμιο” είπε ο κ. Τόσκας “ενώ στο λιμάνι χρειάζεται δουλειά ο χώρος που πάνε τα πλοία της γραμμής και όχι τα κρουαζιερόπλοια. Είδαμε επίσης το νοσοκομείο και λίγα κτίρια που έχουν προβλήματα. Δυστυχώς είχαμε τα δύο θύματα και τους πέντε σοβαρά τραυματίες”.

Όπως επισήμανε ο υπουργός, συμφωνώντας με την εικόνα που έδωσαν νωρίτερα στο Ραδιόφωνο 24/7 οι κ. Σπίρτζης και Σαντορινιός, “Η Κως άντεξε και άντεξαν και οι κάτοικοι και οι τουρίστες και για αυτό έχει επανέλθει η κανονικότητα και υπάρχει ήδη η κανονική ροή τουριστών με τα τσάρτερ στο αεροδρόμιο. Τα κτίρια που φτιάχτηκαν μετά από τον σεισμό του ’33 άντεξαν και βέβαια όλα τα νεότερα κτίρια και ο μηχανισμός ανταποκρίνεται και ξεκινούν οι έλεγχοι που θα συνεχιστούν. Αλλά η κατάσταση έχει ήδη επανέλθει στην κανονικότητα που έχει ανάγκη το νησί γιατί στηρίζεται στον τουρισμό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα