Τσακαλώτος: Καμία δικαιολογία – Πλήρη καταβολή μισθών και δώρου από το κράτος

Τσακαλώτος: Καμία δικαιολογία – Πλήρη καταβολή μισθών και δώρου από το κράτος
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος Eurokinissi

Το βίντεο που δημοσιοποιεί η Κουμουνδούρου και θεωρεί ότι τη δικαιώνει. Υπενθυμίζει τις παραδοχές Πέτσα για το ‘μαξιλάρι’ των 32 δισ. ευρώ και το αίτημα για αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας.

Βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με το οποίο κάνει λόγο για δικαίωση της πολιτικής του, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματικά αντιπολίτευση αξιώνει, μάλιστα, την πλήρη καταβολή μισθών και δώρου Πάσχα από το κράτος, την ανάκληση των απολύσεων, παροχή επιδόματος στα χαμηλά εισοδήματα και οριζόντια μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας.

Στο βίντεο αναφέρονται τα εξής:

17 Μαρτίου – Τσακαλώτος στον ΑNT1: Αν ήμουν εγώ στο Eurogroup θα είχα προτείνει την αναστολή του συμφώνου Σταθερότητας

19 Μαρτίου – Σταικούρας: «Λυπάμαι που Τσακαλώτος διολισθαίνει σε μία από τις χειρότερες πρακτικές του, επιδιδόμενος σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και μαξιμαλισμού».

20 Μαρτίου – H  πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την  πλήρη χαλάρωση του Συμφώνου Σταθερότητας για να μπορούν οι χώρες της ΕΕ να ενισχύσουν χωρίς περιορισμό τις οικονομίες. Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο Twitter τόνισε πως «οι εθνικές κυβερνήσεις μπορούν να χορηγήσουν στην οικονομία τους όσους (πόρους) θα χρειαστούν»

Πλέον δεν έχουν δικαιολογία

– Πλήρη καταβολή μισθών και Δώρου από το κράτος

–  Ανάκληση απολύσεων

– Επίδομα στα χαμηλά εισοδήματα

– Οριζόντια μέτρα για την στήριξη της Οικονομίας

Άλλωστε υπάρχει ασφάλεια και το λένε και οι ίδιοι:

Πέτσας στον ΑΝΤ1: «Κοιτάξτε μείς έχουμε ε το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή  να έχουμε ένα ταμειακό απόθεμα, τα 32 δις. Ευρώ. Μας επιτρέπει το ταμειακό απόθεμα  να  κάνουμε παρεμβάσεις».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα