Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Θα αποζημιώσετε την μεσαία τάξη και για τις απώλειες επί ΝΔ;

Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ευκλείδης Τσακαλώτος EUROKINISSI

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε μέσω Twitter σε όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Reuters, επισημαίνοντας ότι από το 2015 μέχρι σήμερα αυξήθηκε το εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης.

"Τα δεδομένα: Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ. Τα έτη 2015- 2016 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Το 2018 η αύξηση αναμένεται σαφώς μεγαλύτερη λόγω και της ανάπτυξης. Με βάση αυτά τα δεδομένα, μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει πώς -στην απίθανη περίπτωση που βγει- θα αποζημιώσει τη μεσαία τάξη για τις απώλειες που είχε επί των κυβερνήσεων ΝΔ;".

Αυτό ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρακτορείο Reuters, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περισσότερα χρήματα από τις τσέπες των πολιτών από όσα χρειαζόταν.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης στο Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο Τσίπρας

Τσακαλώτος: Προχωράμε σύντομα στη ρύθμιση των 120 δόσεων

SHARE:

24Media Network