Τσαπανίδου για Νέα Μάκρη: “Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ “

Τσαπανίδου για Νέα Μάκρη: “Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ “
Πόπη Τσαπανίδου Youtube / @ΣΥΡΙΖΑ (Επίσημη Σελίδα)

Την ανάγκη ενός δημόσιου συστήματος Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, τονίζει σε δήλωση της εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη.

Τα τραγικά περιστατικά θανάτων που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα και τα οποία αναδεικνύουν τις ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας σχολιάζει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Με αφορμή τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση της ΝΔ ότι άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και υπογραμμίζει πως η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Μια γυναίκα στην Κω πέθανε γιατί δεν υπήρχαν οδηγοί για τα ασθενοφόρα του νησιού. Λίγες ώρες μετά, άλλη μια τραγική είδηση μας συγκλονίζει όλους.

Μια νεαρή γυναίκα στην Νέα Μάκρη 19 ετών έγκυος, έφυγε από τη ζωή μαζί με το αγέννητο μωρό της, λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα.

Η χώρα χρειάζεται ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνεται στις αυτονόητες ανάγκες όλων των ανθρώπων”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα