Τσελίκ: "Ο Πάνος Καμμένος είναι άμυαλος"

Τσελίκ: "Ο Πάνος Καμμένος είναι άμυαλος"

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, χαρακτηρίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, "άμυαλο"

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε στον ΥΕΘΑ, Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ χαρακτηρίζοντάς τον "άμυαλο"!

"Αν κοιτάξουμε τον Έλληνα υπουργό Π. Καμμένο δεν έχει μυαλό. Υπάρχει πρόβλημα. Η Ε.Ε.πρέπει να προειδοποιήσει την Ελλάδα για τις δηλώσεις του!" είπε χαρακτηριστικά.

"Αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού, βλέπουμε ότι δεν έχει μυαλό. Δεν μπορούν να μας αναφέρουν το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου. Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, υπάρχει πρόβλημα και με την Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προειδοποιήσει την Ελλάδα για τις δηλώσεις που γίνονται. Μια ευρωπαϊκή χώρα, αν δεν έχει καλές σχέσεις με τους γείτονες, δεν θα πει μόνο στη γειτονική χώρα να διορθώσει τις σχέσεις, αλλά και στην ίδια τη χώρα μέλος πρέπει να γίνει αυτό. Πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα που διαμορθώθηκε στη Βάρνα" είπε αναλυτικότερα ο Τσελίκ.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν από το Παρίσι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Τσελίκ μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Καμμένος

ADVERTISING

SHARE: