Τσιάρας: Να μπει τέλος στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Να επικρατήσει ο ρεαλισμός

Τσιάρας: Να μπει τέλος στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Να επικρατήσει ο ρεαλισμός
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 κατηγορώντας την κυβέρνηση, για εφαρμογής μίας "κρατικοδίαιτης οικονομίας με συμβασιούχους και ψηφοφόρους - ομήρους".

Η κρατικοδίαιτη οικονομία με συμβασιούχους και ψηφοφόρους – ομήρους που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιστρέφει τη χώρα στο παρελθόν τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.

Σημείωσε ότι μόνο μέσα από επενδύσεις και την ιδιωτική οικονομία μπορούν να βρεθούν δουλειές και να δοθούν δυνατότητες ανάπτυξης της χώρας.

Ξεκαθάρισε ότι οι συμβασιούχοι δεν είναι μόνιμοι, αλλά έχουν προσληφθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επισήμανε ωστόσο – επικαλούμενος τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσιοτάκη στη ΔΕΘ- ότι θα μειωθεί το κράτος αλλά δεν θα γίνουν απολύσεις μόνιμου προσωπικού.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί τέλος στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ -που κλείνει το μάτι σε συγκεκιρμένες ομάδες ανθρώπων για ψηφοθηρικούς λόγους- και να επικρατήσει η αλήθεια και ο ρεαλισμός.

Για το ασφαλιστικό, είπε ότι η πρόταση Μητσοτάκη έχει υιοθετηθεί από σοβαρά ευρωπαϊκά κράτη.

Ερωτηθείς εάν η ΝΔ λέει «όχι» στη συμφωνία των Πρεσπών επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει από την παρούσα Βουλή, είπε ότι ας τηρήσει ο Καμμένος αυτά που λέει και τότε θα δούμε εάν η ΝΔ μιλάει εκ του ασφαλούς. Σημείωσε ότι το κόμμα του, είτε στην παρούσα Βουλή είτε στην επόμενη δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα