Τσίπρας: Ελπίζουμε η δύσκολη απόφαση του SPD να συμβάλλει στην αλλαγή ατζέντας στην Ευρώπη

ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε tweet του ο πρωθυπουργός για τον μεγάλο συνασπισμό στο Βερολίνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το νέο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας

Με τον νέο σοσιαλδημοκράτη υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτζ επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

«Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο Twitter:

"Επικοινώνησα σήμερα με τον Όλ.Σολτζ να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη & ισορροπημένη ανάπτυξη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Όλαφ Σολτς, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγχαρητήρια από την Μέρκελ στο SPD για το 'ναι' στον μεγάλο συνασπισμό

Γερμανία: 'Ναι' στον μεγάλο συνασπισμό ψήφισε το SPD

SHARE:

24Media Network