Τσίπρας: Η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία είναι μία διαφορετική φιλοσοφία

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλλήλέγγυας Οικονομίας, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλλήλέγγυας Οικονομίας, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Tην 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλλήλέγγυας Οικονομίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός. Σχολίασε μάλιστα ότι πρώτη φορά μπαίνει στο χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, πάλαι πότε ναό του καπιταλισμού

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι μια διαφορετική φιλοσοφία για την οικονομία, για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή. Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι ένα άλλο μοντέλο επιχειρηματικότητας και μια διαφορετική φιλοσοφία και για την οικονομία και για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητώντας με φορείς Κ.ΑΛ.Ο. στη δεύτερη έκθεση που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυης Οικονομίας.

Δεδομένου ότι η έκθεση πραγματοποιείται στον χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, ο κ. Τσίπρας σχολίασε χιουμοριστικά ότι πρώτη φορά έρχεται σε αυτό το κτίριο «και μπαίνω μέσα στον πάλαι ποτέ ναό του καπιταλισμού». «Βλέπω όμως», τόνισε μιλώντας για τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. που εκθέτουν εντός της αίθουσας, «μια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα που είναι διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει να έχει μοναδικό στόχο το κέρδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE: