Τσίπρας: Ο λαός πρωταγωνιστής της Ιστορίας στον αγώνα ενάντια στο Φασισμό

Στιγμιότπυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα μετον Γερμανό Πρόεδρο Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ στο Μέγαρο Μαξίμου
Στιγμιότπυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα μετον Γερμανό Πρόεδρο Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ στο Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

"Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα" έγραψε ο πρωθυπουργός με αφορμή την 74η επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας.

"Έχουμε χρέος να καταστήσουμε τις νέες γενιές κοινωνούς των αγώνων του λαού μας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα, αλλά κυρίως σταθερά αγωνιζόμενοι ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού" έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την 74η επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα κατοχικά στρατεύματα των Ναζί.

Την ανάρτησή του ο πρωθυπουργός τη συνόδευσε και με μια φωτογραφία της εποχής εκείνης που δείχνει το λαό να πανηγυρίζει στους δρόμους της πρωτεύουσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαν σήμερα η απελευθέρωση της Αθήνας

Απελευθέρωση της Αθήνας: Στα χνάρια του δοσιλογισμού στο κέντρο της Αθήνας

SHARE:

24Media Network