Τσίπρας: Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας αποδεικνύουν ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας MOTIONTEAM

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα έδωσε ο πρωθυπουργός και τους χαρακτήρισε κορυφαίους αντιπροσώπους μίας χώρας που έχει βρει μετά από χρόνια το βηματισμό της

Στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο πανευρωπαϊκο του Βερολίνου και το Τορόντο αναφέρθηκε μέσω facebook ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών μας, γέμισαν χαρά και περηφάνια τα εκατομμύρια των Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη.

Οι νέες και οι νέοι που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα, με τις διακρίσεις τους στο διεθνές στερέωμα, απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά αλλά και πίστη στο στόχο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ADVERTISING

Για κάποιους από αυτούς, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη, οι πρόσφατες επιτυχίες επιβεβαίωσαν ότι πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους όλων των εποχών στα αθλήματά τους. Για άλλους, όπως ο Μίλτος Τέντογλου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και για άλλους νέους αθλητές και αθλήτριες, έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

Όλες και όλοι τίμησαν το εθνόσημο με την παρουσία τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για μια ολόκληρη γενιά και είναι οι κορυφαίοι αντιπρόσωποι μιας χώρας που έχει βρει, μετά από χρόνια, το βηματισμό της.

Τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια" έγραψε ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network