Τσίπρας: Ομολογία ενοχής για ένα τεράστιο σκάνδαλο

Χρήστος Σπίρτζης και Αλέξης Τσίπρας. (Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
Χρήστος Σπίρτζης και Αλέξης Τσίπρας. EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε άμεσα στην εξέλιξη της κατάργησης της τηλεκατάρτισης με δήλωσή του. Ολα όσα ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι καταργείται το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (μετά και το σχετικό σάλο) ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε στην αντεπίθεση. 

Ιδού τι έγραψε στο facebook

ADVERTISING

Η κακήν-κακώς απόσυρση του προγράμματος της τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση, μετά από την ογκούμενη αγανάκτηση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, συνιστά ομολογία αποτυχίας αλλά και ενοχής για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενοχής για το τεράστιο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών συνδέονται ευθέως με το ίδιο το κόμμα της ΝΔ. Η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε, καθώς φαίνεται, τη κρίση της πανδημίας ως ευκαιρία για να στήσει δουλειές εκατομμυρίων.

Η απόσυρση μετά τη κατακραυγή, ωστόσο, δε λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Οι Υπουργοί που παρέλαυναν νυχθημερόν από τα ΜΜΕ εκθειάζοντας το πρόγραμμα-φιάσκο και κουνώντας το δάχτυλο στους επιστήμονες θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν μια συγνώμη από τον επιστημονικό κόσμο.

Ο δε κ. Βρούτσης, όσο ακόμη βρίσκεται στη θέση του, τόσο μας φανερώνει ότι τη δουλειά την έστησε με συνευθύνη του Μεγάρου Μαξίμου. Ο κ. Μητσοτάκης δε μπορεί πια να κρύβεται πίσω από τα χάδια και τα λιβάνια των ΜΜΕ. Οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για το οικονομικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που επιχείρησε να στήσει εν μέσω πανδημίας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του επιστημονικού κόσμου της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ
SHARE:

24Media Network