Τσίπρας: Σύγχρονη αστυνομία, πλάι στον πολίτη

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας(φωτό) αναμένει τον πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Εντουάρντο Φέρο Ροντρίγκες, για την συνάντηση τους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας(φωτό) αναμένει τον πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Εντουάρντο Φέρο Ροντρίγκες, για την συνάντηση τους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter, που συνοδευέται από σχετικό βίντεο, κάνει λόγο για μία νέα αντιεγκληματική πολιτική

Στην αντιεγκληματική πολιτική της κυβέρνησης αναφέρεται με ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα» σημειώνει ειδικότερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από σχετικό video με τίτλο «Μία νέα αντιεγκληματική πολιτική εφαρμόζεται» στο οποίο περιγράφεται το έργο της αστυνομίας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι χιλιάδες υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος που εξιχνιάστηκαν.

Επίσης στο video καταγράφονται στοιχεία όπως: το εμπόριο και η μαφία ναρκωτικών δέχεται ισχυρό κτύπημα, με δράσεις που αντίστοιχες δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 25 χρόνια. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βγάζει στο φως τους δράστες της παιδικής πορνογραφίας, 868 σημαντικές σπείρες και οργανώσεις εξαρθρώνονται και χιλιάδες υποθέσεις του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος, εξιχνιάζονται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Μελετών, διαπιστευμένη με διεθνή πρότυπα ISO, στηρίζει δυναμικά το έργο όλων των διωκτικών αρχών. Μικρές και μεγάλες συμμορίες βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ.

«Στοχεύουμε σε μια Αστυνομία άξια, να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στον πολίτη» αναφέρει στο video ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» ακούγεται στο τέλος η φωνή του πρωθυπουργού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Προασπίζουμε τα εργασιακά δικαιώματα

SHARE:

24Media Network