Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος Eurokinissi Sports

Τηλεφωνικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη" έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Τσίπρας: Μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού

“Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του’, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: Ο Θ. Γιαννακόπουλος αφήνει σημαντική παρακαταθήκη

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα.

«Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Θεοδωράκης: Έβαζε όλη την ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε

“Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού” έγραψε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα