Τσίπρας: “Βλέπω έκανες μεταρρυθμίσεις” – Μητσοτάκης: “Μεταρρυθμίσεις επίπλων”

Τσίπρας: “Βλέπω έκανες μεταρρυθμίσεις” – Μητσοτάκης: “Μεταρρυθμίσεις επίπλων”
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην επίπλωση του Μαξίμου αναφέρθηκαν Μητσοτάκης και Τσίπρας, στην αρχή της συζήτησής τους. Η συνάντηση κράτησε μία ώρα

Την ελπίδα πως οι σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού θα είναι μία άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του, ο κ. Πέτσας τόνισε: «Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους. Ελπίζουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία για αυτό το μείζον θέμα, που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, θα είναι μία επιτυχής άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι».

Στη συνέχεια, άρχισε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα με τον εξής διάλογο on camera, σε χαλαρό κλίμα:

“Βλέπω έκανες αλλαγές” είπε ο Τσίπρας.

“Μικρές αλλαγές” απάντησε ο Μητσοτάκης,

Τσίπρας: Έκανες μεταρρυθμίσεις

“Μεταρρυθμίσεις επίπλων” απάντησε ο Μητσοτάκης.

Ακολουθεί η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ στις 12:15, ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 16:00, με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, στις 16:45, και τέλος με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στις 17:30.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα