Τζάκρη: Δεν φοβάμαι, δεν τρομοκρατούμαι

Η Θεοδώρα Τζάκρη στο Κοινοβούλιο
Η Θεοδώρα Τζάκρη στο Κοινοβούλιο EUROKINISSI

"Θέλω να πιστεύω πως θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και ότι από δω και πέρα τα εθνικά θέματα θα λύνονται με διάλογο" επεσήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την επίθεση που δέχτηκε στον News 24/7 στους 88.6.

"Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου ότι άκουσε έναν θόρυβο στην πίσω πλευρά και διαπίστωσε ότι ο χώρος είχε πιάσει φωτιά. Η αστυνομία εντόπισε 4 μολότοφ. Εκτιμώ ότι είχαν σχεδιάσει το χτύπημα, δεν ήταν αυθόρμητη κίνηση. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διακριβώσουν τα στοιχεία. Μου έχουν πει οι γείτονες ότι ήταν 4 άτομα που επιτέθηκαν και ένας που τους περίμενε στο αυτοκίνητο". Έτσι, περιέγραφε στον News 24/7 στους 88.6 και στον Βασίλη Σκουρή και την Έλλη Τριανταφύλλου, την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

"Θέλω να πιστεύω πως θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και ότι από δω και πέρα τα εθνικά θέματα θα λύνονται με διάλογο. οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να απομονώσουν αυτά τα φαινόμενα και οι πολιτικές δυνάμεις να τα καταδικάσουν. Θέλω να πω στους θρασύδειλους ότι δεν τους φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαι, θα συνεχίσω να υπηρετώ το εθνικό συμφέρον. Δεν πρόκειται να αλλάξω θέση στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί μου και παλιοί και νέοι συνάδελφοί μου. Δεν μου τηλεφώνησε άλλος πολιτικός αρχηγός".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

Τσίπρας για επίθεση στην Τζάκρη: Η απόπειρα εκφοβισμού δεν θα περάσει

Τζάκρη: Τα φασιστοειδή που σήμερα κυνηγούν εμάς, αύριο θα κυνηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

SHARE: