Τζώρτζια Κεφαλά: Έδωσε εξηγήσεις για όσα είπε για τους Σπαρτιάτες

Τζώρτζια Κεφαλά: Έδωσε εξηγήσεις για όσα είπε για τους Σπαρτιάτες
Τζώρτζια Κεφαλά eurokinissi

Στις δηλώσεις της για τους Σπαρτιάτες επανήλθε Τζώρτζια Κεφαλά, προσπαθώντας να ανασκευάσει όσα είπε για το ακροδεξιό κόμμα. Τι έγραψε στην ανάρτησή της.

Νέα ανάρτηση στο facebook μετά τη σφοδρή κριτική που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τους Σπαρτιάτες πραγματοποίησε η νεοεκλεγείσα βουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά.

Γράφοντας, όπως σημειώνει, μέσα από τη Βουλή, η βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας διευκρινίζει ότι δεν υποστηρίζει το κόμμα των Σπαρτιατών και πως αναρωτιέται “τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει”.

“Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό” γράφει μεταξύ άλλων, ενώ τέλος, αναφέρεται και στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας χαρακτηριστικά “κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας”.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα