Τζουμάκας: “Διεκδικώ τη νίκη γιατί πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουμε πορεία”

Τζουμάκας: “Διεκδικώ τη νίκη γιατί πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουμε πορεία”
INTIME NEWS

"Το κύριο θέμα στη χώρα είναι η αυτονομία της πολιτικής από συμφέροντα" τονίζει ο Στέφανος Τζουμάκας, θέτοντας τους άξονες της υποψηφιότητας του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Να επανέλθει η πολιτική στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι η πρώτη επιδίωξη του υποψηφίου προέδρου του κόμματος Στέφανου Τζουμάκα, όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Voria.gr.

«Το κύριο θέμα στη χώρα είναι η αυτονομία της πολιτικής από συμφέροντα», τονίζει, θέτοντας τους άξονες της υποψηφιότητας του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτηθείς εάν με την υποψηφιότητά του θέλει περισσότερο να στείλει ένα μήνυμα για το πολιτικό μέλλον της Κεντροαριστεράς και λιγότερο να στοχεύσει στην εκλογή στη θέση του προέδρου, υπογραμμίζει πως διεκδικεί τη νίκη, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αλλάξει πορεία. «Οι αλλαγές δεν γίνονται με posts, δηλώσεις και περιγραφές», σχολιάζει. Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζει ότι «ο καθένας έχει τη διαδρομή του και κρίνεται», προσθέτοντας πως «ο ελληνικός λαός και η ελληνική νεολαία και γνώση έχουν και κρίση και μνήμη. Και ιστορικά έχουν αποδοκιμάσει και φαινόμενα παρακμής και εκφυλισμού στην πολιτική».

Μεταξύ άλλων απαντά στο πώς η χώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις δασικές πυρκαγιές, μιλώντας και για την περίοδο όπου επί υπουργίας του η πυρόσβεση πέρασε από τη Δασική Υπηρεσία στο Πυροσβεστικό Σώμα. «Ας είμαστε σαφείς, στις πυρκαγιές το κύριο ζήτημα είναι οι αλλαγές χρήσης γης. Γιατί άλλο είναι να κηρύσσεται αναδασωτέα μία καμένη έκταση και άλλο προχωρώ στην αναδάσωσή της», σημειώνει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα