Τζουμάκας για ΚΙΝΑΛ: Ταλιμπάν που θέλουν να σώσουν το τομάρι τους

Ο Στέφανος Τζουμάκας σε εκδήλωση του Σοσιαλιστικού κόμματος το 2014
Ο Στέφανος Τζουμάκας σε εκδήλωση του Σοσιαλιστικού κόμματος το 2014 EUROKINISSI

"Πυρά" Στέφανου Τζουμάκα κατά του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε επειδή παρέστη στην εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι.

Σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε μέσω του News 24/7 στους 88,6 ο Στέφανος Τζουμάκας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε επειδή παρέστη στην εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι.

Είναι μια ομάδα ταλιμπάν που θέλουν να σώσουν το τομάρι τους και περιμένουν να μπουν στη επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, είπε ο κ. Τζουμάκας συμπληρώνοντας πως κάνουν πόλεμο που μόνο γέλιο προκαλεί.

Αυτή η παράταξη κάνει άγριο πόλεμο εναντίον όλων για να συσπειρώνει. Εξυπηρετεί τα στελέχη που έμειναν εκεί και ντοπάρονται ότι κατέστρεψε το “μαγαζί” τους ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζουμάκας.

ADVERTISING

Για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση του Γαλατσίου είπε ότι είναι χρόνια στον προοδευτικό χώρο, του προτάθηκε να λάβει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια και δέχθηκε. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα κι ότι θα αναλάβει θέση στη νέα γραμματεία της προοδευτικής συμμαχίας. 

Για την υπόθεση Novartis είπε ότι δεν γνωρίζει τη δικογραφία αλλά μόνο ότι από τότε που ήταν επικεφαλής του προγράμματος κοινωνικής πολιτικής, “ξέραμε ότι στο φάρμακο γίνεται μεγάλο πάρτι και μάλιστα η Ελλάδα ήταν ένας χώρος προνομιακός για να επιβάλλουν τιμές. Ήμασταν η πρώτη χώρα σε φαρμακευτικές δαπάνες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network