Τζουμάκας: “Το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ”

Τζουμάκας: “Το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ”
Ο Στέφανος Τζουμάκας καλεσμένος στην εκπομπή "Είσαι στον Αέρα"

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών του News24/7 στους 88.6. Δείτε όλη την εκπομπή.

Τη δική του οπτική για το πως πρέπει να αναπτυχθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή περίοδο έδωσε ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα”.

Το μέλος του συντονιστικού της εκλογικής επιτροπής της προοδευτικής συμμαχίας-ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει στροφή στην παραγωγική οικονομία και να βάλει σε δεύτερο πλάνο τη δημοσιονομική προσήλωση.

Θεώρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν και σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες υπογράμμισε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί μετά από μία συμφωνία με άλλες πολιτικές δυνάμεις σ’ ένα μίνιμουμ πρόγραμμα. Τόνισε δε ότι το ΚΙΝΑΛ, υπό το σημερινό πολιτικό του λόγο, δεν μπορεί να αποτελέσει κυβερνητικό εταίρο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε “καραδεξιούς” όσους ηγούνται της σημερινής Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συμπέρανε ότι οι δυνάμεις που εκπροσωπούν είναι δυνάμεις καθεστωτικές και βαθιά συντηρητικές που στις επόμενες εκλογές πρέπει να ηττηθούν.

Υπεραμύνθηκε των αγώνων της γενιάς του Πολυτεχνείου λέγοντας ότι η γενιά του έβαλε πλάτη για να πέσει η Χούντα ενώ “άλλοι περιορίζονταν απλά σε δηλώσεις από το εξωτερικό”.

Τόνισε, τέλο,ς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε απέκτησε την πραγματική εξουσία η οποία παρέμεινε “στα χέρια των ιδιοκτητών της χώρας που είναι οι πλουτοκράτες” συμπληρώνοντας ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ την απέκτησε ποτέ.

Δείτε όλη την εκπομπή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα