Β. Κεγκέρογλου: Τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η Siemens και η υπερασπιστική γραμμή Τσουκάτου 

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου EUROKINISSI

"Γράφουν ονόματα από τηλεφωνικούς καταλόγους που δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ" σημείωσε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχετικά με το κείμενο υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων.

"Εχουν αρχίσει και γράφουν ονόματα από τηλεφωνικούς καταλόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν άλλοι που έχουν διορίσει τα παιδιά τους στον κρατικό μηχανισμό και θα βγάλουμε στοιχεία όταν βγουν τα ονόματα στη δημοσιότητα στοιχεία που θα βεβαιώνουν αυτό που σας λέω".

Την καταγγελία αυτή έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού για τις υπογραφές σε κείμενο υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων που θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα από την κίνηση "Γέφυρα".

ADVERTISING

Και συνέχισε: "Υπάρχουν κάποιοι λίγοι που έχουν πραγματική αγωνία και πολιτική διαφωνία, τους τιμώ, αλλά δεν τιμώ αυτούς που συναλλάσσονται". Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι "μια συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, το τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ" σημειώνοντας ότι "η ιστορική σύγκρουση Γεννηματικών - Τσοχατζοπουλικών συνεχίζεται και σήμερα". Ο κ. Κεγκέρολγου πρόσθεσε τα εξής: "Επαφές τρίτου τύπου  με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγονται από εμάς. Δεν μιλάμε με ένα κόμμα που έχει στην καρδιά του την ακροδεξιά, τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κα Κουντουρά, τον κ. Κουίκ, την κα Χρυσοβελώνη, έχει μαζί του τους καραμανλικούς Παπαγγελόπουλο και Παπακώστα, έχει στελέχη του τσοχατζοπολικού ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και όχι προοδευτικό κόμμα. Σήμερα γίνεται συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής. Οσοι θέλουν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι όλοι θεσιθήρκες, δεν είναι όλοι Μωραϊτηδες και Τόλκες που αλλάζουν απόψεις για να βουλευτούν. .Ο υπαρχηγός του Ακη Τσοχατζόπουλου πήγε νωρίς στον ΣΥΡΙΖΑ. Για κάθε έναν που φεύγει χίλιοι έρχονται. Τα τηλεφωνήματα που έχω από την Αιτωλοακαρνανία εναντίον του Μωραίτη είναι πάρα πολλά".Ο κ. Κεγκέρογλου υποστήρθξε ότι "τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ" και ότι "αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του Τσουκάτου που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα", για να προσθέσει: "Δεν ξέρω αν πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, εξάλλου έχουν γίνει έξι εκθέσεις για τα οικονομικά και ας καλέσετε τους υπεύθυνους γραμματείς Ξενογιαννακοπούλου-Ραγκούση να σας πουν -και τον Σκανδαλίδη και προσθέσετε και όποιον άλλο θέλετε- και αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του κ. Τσουκάτου". Για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "έγιναν έξι έλεγχοι διαφορετικοί, έχουν παραδοθεί όλα τα πορίσματα στους εισαγγελείς". "Δεν θα ψηφίσουμε τον κ. Παυλόπουλο για ΠτΔ, θα έχουμε δική μας πρόταση από τον ευρύτερο χώρο μας", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Siemens
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσουκάτος: Δεν ζητάω συγγνώμη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network