Βαλντέν: Επιδιώκουμε να νικηθεί η δεξιά

Βαλντέν: Επιδιώκουμε να νικηθεί η δεξιά
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο Σωτήρης Βαλντέν βλέπει με θετικό μάτι μία πιθανή υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τονίζει ότι πρέπει να ηττηθεί η δεξιά.

“Δεν απορρίπτω πρόταση εφόσον μου γίνει” είπε στον News 24/7 στους 88,6 ο Σωτήρης Βαλντέν απαντώντας στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι είναι πιθανό αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο καθηγητής στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από τη ΝΔ , είπε ότι δεν τον εξέπληξε και την χαρακτήρισε απολύτως φυσιολογική γιατί -όπως είπε- αυτό που επιδιώκουμε είναι να νικηθεί η δεξιά με μια ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων.

Για τις αντιδράσεις από το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι λυπάται για την οξύτητα των αντιδράσεών του. Αναφορικά με τη συμμετοχή πρώην μελών του ΠΑΣΟΚ στην συνάντηση για την προοδευτική συμμαχία στο Γαλάτσι είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια είχε 4 %, και αν έγινε κυβέρνηση αυτό οφείλεται στο ότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων απογοητεύτηκε από το κόμμα εκείνο, και πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ.

“Γιατί μας φαίνεται τόσο περίεργο να ακολουθούν κάποια στελέχη του” αναρωτήθηκε ο κ. Βαλντέν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα