Βασιλειάδης μετά την Τούμπα: Δύσκολες αποφάσεις σε συνεννόηση με την UEFA

Βασιλειάδης μετά την Τούμπα: Δύσκολες αποφάσεις σε συνεννόηση με την UEFA
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης Eurokinissi

Με επίσημη δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κάνει λόγο για ακραία φαινόμενα που γυρνούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για το πρωτάθλημα ανοιχτά

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε επίσημα για όσα έγιναν στην Τούμπα με δήλωση του που κάνει λόγο για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ώστε να εκλείψουν  ακραία φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στην Τούμπα με παράγοντες να μπαίνουν οπλοφορώντας στο γήπεδο.

Ο κ. Βασιλειάδης αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από συνεννόηση με την UEFA όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, αλλά ότι η διακοπή οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ αναφέρει ότι η διακοπή του αγώνα οφείλεται στη “βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο”.

Δείτε καρέ-καρέ την επίθεση του Μίχελ στον δημοσιογράφο της NOVA

Δείτε καρέ-καρέ το “ντου” του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο

Δείτε τη στιγμή που ο Μίχελ λέει στον Κομίνη “You are finished”

Ο αρχηγός Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη και τους συμπαίκτες του. Διαβάστε αναλυτικά

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης είπε στον Κομίνη “είσαι νεκρός”!

Πηγή: Sport24.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα