Βενιζέλος: Δεν έθεσα βέτο για Παπαδήμο

Βενιζέλος: Δεν έθεσα βέτο για Παπαδήμο
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (EUROKINISSI / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ) Eurokinissi

Σκληρή ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίζει ρόλο στην απομάκρυνση του σεναρίου ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Λουκά Παπαδήμο

Ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ευθύνεται για το ναυάγιο με τον Λουκά Παπαδήμο, ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε λόγο για προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

“Επειδή παρακολουθώ μία δημοσιογραφική “φούσκα” των τελευταίων ημερών και ωρών να εξελίσσεται σε προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μέγιστη απρέπεια, θέλω να τονίσω τα εξής:

Είναι γνωστό ότι, όταν τον Ιούνιο πιεζόμουν να αναλάβω τα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών, είχα αντιπροτείνει να αναλάβει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, που αρνήθηκε.

Στη θέση του Υπουργού Οικονομικών δεν βρίσκομαι επειδή το επεδίωξα, αλλά ως πράξη εθνικού καθήκοντος”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα