Βενιζέλος: Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση

ΑΘΗΝΑ-Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μαξίμου τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο (φωτο).(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μαξίμου τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο (φωτο).(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Το πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας για τις πράξεις που έχουν τελεστεί, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, όσον αφορά στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η υφιστάμενη νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και πως θα υπάρξουν συμπληρώσεις. Σημείωσε ακόμα ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ότι θα πρέπει να επιβληθούν το κράτος και η νομιμότητα και πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που καλλιεργούν την ένταση και επενδύουν στη στρατηγική της βίας και έχουν ως προτεραιότητα τη βία, για να σημειώσει ότι πρέπει να διαχωρίσουμε αυτούς που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης από εκείνους που πράττουν εγκληματικά.

Υποστήριξε δε ότι αυτοί που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης και περιμένουν να εισπράξουν, πρέπει να καταλάβουν ότι οδηγούνται σε απόλυτο αδιέξοδο.

Εκείνοι, πρόσθεσε, που πράττουν τη βία, πρέπει να αντιμετωπιστούν εισαγγελικά και ποινικά.

Ερωτηθείς εάν αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για εκείνους που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης, απάντησε καταφατικά.

SHARE:

24Media Network