Βενιζέλος: Πρέπει να κλείσουμε τη συμφωνία και να προχωρήσουμε

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ 
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε τα λάθη που κόστισαν το τελευταίο πεντάμηνο και ειδικά τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα, όμως σημείωσε πως αυτό που επείγει είναι μια συμφωνία

Λέγαμε πάντα ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, να παραμείνει στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας, αποδεχόμενοι μία συμφωνία, η οποία είναι η λιγότερο επώδυνη για τους πολίτες και την οικονομία» δήλωσε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δυστυχώς το χαμένο πεντάμηνο έχει τεράστιο κόστος. Και το τελευταίο δεκαήμερο με το δημοψήφισμα και το κλείσιμο των τραπεζών έχει ανεβάσει το κόστος στα ύψη. Ενώ θα κλείναμε συμφωνία με το mail Χαρδούβελη, το οποίο κινείτο στο 1 δισεκατομμύριο, τώρα έχουμε φτάσει στην ανάγκη μέτρων, τα οποία πλησιάζουν στα 12 ίσως και 13 δισεκατομμύρια. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά και πόσο μεγάλη είναι η οπισθοχώρηση» πρόσθεσε.

«Παρόλα αυτά, επειδή κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει τον λογαριασμό, πρέπει να κλείσουμε τη συμφωνία και να προχωρήσουμε, ώστε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και το αδιέξοδο, ακυρώνοντας την πλαστή διάκριση σε δήθεν "αντι-μνημονιακούς" και δήθεν "μνημονιακούς". Είναι κατανοητό, πλέον, ότι όσα λεγόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια, όλα όσα ειπώθηκαν προεκλογικά, ήταν απλά ψέματα, ήταν μία παραπλάνηση, μία μυθολογία. Γι' αυτό, λοιπόν, εμείς θα βοηθήσουμε στο πλαίσιο της εθνικής ευθύνης μας και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την δική του ευθύνη και η ευθύνη που του αναλογεί είναι μεγάλη» κατέληξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μνημόνιο, Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, grexit, Συμφωνία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συμφωνία αλλά όχι συνευθύνη για τα μέτρα θέλει η Ν.Δ.

Άρχισαν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές και στελέχη που παίρνουν αποστάσεις από την ηγεσία

Μητρόπουλος: "Κινδυνεύουμε να εξελιχθούμε σε Αριστερή Παρωδία"

SHARE:

24Media Network