Βίντεο: Επεισόδιο μεταξύ ανδρών της ασφάλειας του Τσίπρα με δημοσιογράφους στο δημαρχείο Λέσβου

Βίντεο: Επεισόδιο μεταξύ ανδρών της ασφάλειας του Τσίπρα με δημοσιογράφους στο δημαρχείο Λέσβου

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, άντρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού με σπρωξιές προσπαθούσαν να αποτρέψουν την είσοδο συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, παρουσία και του αυστριακού καγκελάριου, Φάιμαν

Επίθεση εναντίον τους από άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα καταγγέλλουν δημοσιογράφοι της Λέσβου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης και όλη η συνοδεία Τσιπρα-Φαιμαν έμπαινε μέσα στο Δημαρχείο.

Όταν οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ, και του LesvosPost.com πήγαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο της Μυτιλήνης για να καλύψουν την σύσκεψη που θα γινόταν, άνδρες της ασφάλειας του κ Τσιπρα με απωθήσεις προς τους δημοσιογράφους απέτρεψαν την είσοδο μέσα στο Δημαρχείο.

Για μια στιγμή όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του Plomarinews.gr και Lesvospost.com η ένταση ήταν μεγάλη καθώς οι άνδρες ασφαλείας και το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επέλεξαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο επιλεκτικά Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι καθώς και το Αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον κ Φαιμαν.

Απρόκλητα και χωρίς να υπάρχει λόγος, ένας από τους άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα επιτέθηκε βίαια στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Λέσβο όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει μέσα στο δημαρχείο.

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό ο κ.Τσίπρας μαζί με τον κ Φαιμαν βγήκαν στο μπαλκόνι του Δημαρχείου συνιστώντας ψυχραιμία κάτι που εξόργισε περισσότερο τους δημοσιογράφους που περίμεναν από κάτω

Ο πρωθυπουργός προς έκπληξη των παρευρισκόμενων απάντησε σε δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού της Μυτιλήνης «Με αυτήν την συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα».

Να σημειώσουμε ότι στην συνάντηση δεν επέτρεψαν ούτε στον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Μυτιλήνης να παραβρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίσκεψη Τσίπρα-Φάιμαν στη Λέσβο. Το συγκινητικό αίτημα ηλικιωμένης από τη Συρία

SHARE:

24Media Network