Βίντεο: Η στιγμή της απόπειρας επίθεσης στον Γ. Καμίνη

Βίντεο: Η στιγμή της απόπειρας επίθεσης στον Γ. Καμίνη

Αποκαλυπτικό βίντεο από την στιγμή της απόπειρας επίθεσης του βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή κατά του δημάρχου Αθηναίων. Ο Γ. Γερμενής έφερε μαζί του όπλο (Vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοφανές επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή ο οποίος αποπειράθηκε να επιτεθεί στον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, λίγη ώρα μετά την ματαίωση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Συντάγματος.

Το αποκαλυπτικό βίντεο από την απόπειρα επίθεσης εναντίον του δημάρχου Αθηναίων το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο κτίριο του κοινωνικού παντοπωλείου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσω του κεντρικού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Στο εν λόγω βίντεο, αποδεικνύεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής έφερε όπλο στα σημερινά επεισόδια , ενώ σε ερώτηση άνδρα της προσωπικής φρουράς του δημάρχου “πού είναι το όπλο σου”, ο ίδιος ομολογεί ότι: “Το έχω στη θέση του. Δεν το έχω κουνήσει”.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο κ. Γερμενής μπλοκαρίστηκε από τους δύο άνδρες της ασφάλειας του Γ. Καμίνη, ο ίδιος όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, απαντά: “Το έχω στην τσέπη. Δεν τον κουνάω. Μην με ακουμπάς”, ενώ δεν παρέλειψε να απειλήσει τους δύο άνδρες με μήνυση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής κινούμενος κατά του δημάρχου χτύπησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα 12χρονο κορίτσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα