Βίντεο: Ως απλός πολίτης παρακολούθησε τα 12 ευαγγέλια ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Π.τ.Δ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΣ ΒΡΑΔΥ(ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ) ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ .. ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΡΧΙΜ ΣΥΜΕΩΝ ΒΟΛΙΩΤΗ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Ο Π.τ.Δ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΣ ΒΡΑΔΥ(ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ) ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ .. ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΡΧΙΜ ΣΥΜΕΩΝ ΒΟΛΙΩΤΗ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Μαζί με τους πιστούς επέλεξε να παρακολουθήσει τα 12 ευαγγέλια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αρνήθηκε το πρωτόκολλο στη Μητρόπολη Αθηνών (Vid)

Το βράδυ της Μ. Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει την ακολουθία των Δώδεκα Ευαγγελίων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν αποφάσισε να μη τηρήσει το πρωτόκολλο. Αφού είχε ένα σύντομο διάλογο με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και αφού προσκύνησε τον Εσταυρωμένο, δεν κάθισε στην προβλεπόμενη από το πρωτόκολλο θέση μπροστά από τους πιστούς.

Αντιθέτως παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις πίσω σειρές μαζί με τους πιστούς, ενώ δίπλα του βρισκόταν ο πρωτοσσύλεγος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη στη  Καλαμάτα όπου και θα κάνει Ανάσταση.

XdbMZiA1YQI
SHARE: