Βορίδης: Να απαγορευτούν οι αντισυγκεντρώσεις

Ο Μάκης Βορίδης
Ο Μάκης Βορίδης EUROKINISSI

"Με ενδιαφέρει να δω ποια ρύθμιση θα έρθει για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Η συμφωνία ή μη συμφωνία με τους θεσμούς έχει σημασία γιατί δεν πρέπει να διακινδυνευθεί η σταθερότητα των τραπεζών" τόνισε μεταξύ άλλων.

Την απαγόρευση των αντισυγκεντρώσεων προτείνει ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ρ/σ News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες για προετοιμασία επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου "οι ΣΥΡΙΖΑίοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες των αποδοκιμασιών στις παρελάσεις. Θερίζουν ό,τι έσπειραν."

ADVERTISING

Οι ευρωεκλογές -συνέχισε- θα έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα, θέλουμε μια καθαρή νίκη της ΝΔ. Η μία μονάδα διαφορά δεν είναι καθαρή νίκη, οι  δέκα είναι, το ενδιάμεσο θα συνεκτιμηθεί με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και με τις επιδόσεις των άλλων κομμάτων".

Σε σχέση με την προστασία της πρώτης κατοικίας ανέφερε τα εξής:

"Με ενδιαφέρει να δω ποια ρύθμιση θα έρθει για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Η συμφωνία ή μη συμφωνία με τους θεσμούς έχει σημασία γιατί δεν πρέπει να διακινδυνευθεί η σταθερότητα των τραπεζών, γιατί αν χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με κούρεμα των καταθέσεων". Κατά τον κ. Βορίδη, "με βάση τις ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών θα έχουμε 4 κάλπες και θα διπλασιαστούν τα εκλογικά τμήματα. Αυτό από μόνο του είναι μια δύσκολη διαδικασία που εγκυμονεί κινδύνους. Θέλεις τους διπλάσιους εκλογικούς αντιπροσώπους και φέρνεις δημόσιους υπαλλήλους με πτυχίο νομικής. Υπάρχουν κίνδυνοι και τεράστιο κόστος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακροδεξιές κινήσεις ετοιμάζουν επιθέσεις σε πολιτικούς κατά τη διάρκεια των παρελάσεων

SHARE:

24Media Network