Βουλευτής Καβάλας της ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα νεοναζί

21-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ  .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
21-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μετά τον Βύρωνα Πολύδωρα και ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Παναγιωτόπουλος τάσσεται υπέρ της προσέγγισης με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σημειώνει ότι η ανεργία και η φτώχεια σπρώχνουν τους ανθρώπους προς το συγκεκριμένο κόμμα (Ηχητικό)

Την ώρα που το Μαξίμου επιχειρεί να κλείσει το θέμα που άνοιξε ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος αναζητεί επαφή με τους... ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ένας ακόμα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί εκνευρισμό στο κόμμα του.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο radio1d.gr, έκανε λόγο για κίνδυνο διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, λόγω φτώχειας και ανεργίας.

ADVERTISING

Ο βουλευτής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα.... νεοναζί, ακόμα και αν η ηγεσία της ασπάζεται αυτή την ιδεολογία και πρόσθεσε ότι ελπίζει η ΝΔ να ακούει το μήνυμά του.

"Δημιουργούνται εστίες διαμαρτυρίας που δημιουργούν μία πολιτική πόλωση που μπορεί και να φτάσει και στα άκρα. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο. Σχετικά με τη συζήτηση περί Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να επισημάνω το εξής: η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα νεοναζί. Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση",  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος,  τόνισε τέλος ότι η κυβέρνηση πρέπει να παλέψει ώστε να εξαλείψει τις αιτίες θυμού και διαμαρτυρίας των πολιτών, καθώς αυτές είναι που τους στρέφουν προς τα άκρα.

Η επίμαχη αναφορά από το 35' και μετά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολύδωρας: "Αν έχουν το κουράγιο στη ΝΔ, να πουν ότι αποκλείονται στο μέλλον όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή"

Η ΝΔ "αδειάζει" τον Πολύδωρα, που ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network