Βουλγαράκης: “Με πολιτικές ‘αγάπη μόνο’ δεν γίνεται δουλειά στην Αθήνα”

Βουλγαράκης: “Με πολιτικές ‘αγάπη μόνο’ δεν γίνεται δουλειά στην Αθήνα”
Γ. Βουλγαράκης Eurokinissi

Το σχέδιό του για την Αθήνα ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας Γιώργος Βουλγαράκης.

Με πολιτικές τύπου “αγάπη μόνο” δεν γίνεται δουλειά στην Αθήνα, τόνισε στον news247 στους 88,6 ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο πρώην υπουργός διαφοροποιήθηκε με τις προτάσεις του Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την ασφάλεια και την καθαριότητα. “Χρειάζεται αποφασιστικότητα στην Αθήνα” πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως δεν βλέπει τον Δήμο σαν ένα σκαλοπάτι για να κάνει καριέρα καθώς έχει διατελέσει βουλευτής και υπουργός επί σειρά ετών.

“Εχω 20ετη διαδρομή στην πολιτική σκηνή. Οι Αθηναίοι πολλές φορές με επέλεξαν στην πρώτη θέση των υποψηφίων. Εχω χειριστεί κρίσιμα υπουργεία σε κρίσιμες περιόδους, με βάση αυτή την εμπειρία θέλω να προσφέρω στην πόλη μου” είπε χαρακτηριστικά.

“Ο,τι έχω αναλάβει το παίρνω και το τελειώνω. Μιλάτε με πρακτικό άνθρωπο που ούτε μεγάλες εξαγγελίες θα κάνει ούτε πολλά θα πω. Έκανε λόγο για χαβουζοποίηση της πόλης, για άβατα, και τόνισε την ανάγκη για αναστροφή της πόλης σε μια ηρεμία.

Σχετικά με την καθαριότητα, είπε ότι “η λύση προέρχεται μέσα από ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και από έναν Βουλγαράκη που θα γυρνάει με τη μηχανή του και θα βλέπει που είναι καθαρά και που όχι”.

Αναφορικά με την αστυνόμευση, τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης της δημοτικής αστυνομίας ενώ για τα περί ιδιωτικής αστυνομίας σημείωσε πως δεν υπάρχει νόημα από τη στιγμή που ένας εργαζόμενος δεν είναι ανακριτικός υπάλληλος.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης ξεκαθάρισε, τέλος, πως δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με τον Κώστα Καραμανλή για την υποψήφιότητά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα