Κατατέθηκε στην Βουλή το πρωτόκολλο της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση της συμφωνίας των Πρεσπών στην ολομέλεια της Βουλής
Στιγμιότυπο από τη συζήτηση της συμφωνίας των Πρεσπών στην Oλομέλεια της Βουλής EUROKINISSI

Αύριο στις 13:00 ξεκινά η συζήτηση της κύρωσης του πρωτοκόλλου στην Επιτροπή Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής - Το βράδυ της Παρασκευής η ψηφοφορία για την κύρωση του πρωτοκόλλου στην Ολομέλεια της Βουλής

Κατατέθηκε πριν λίγο στην Βουλή προς κύρωση το πρωτόκολλο της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Η συζήτηση για την κύρωσή του θα ξεκινήσει αύριο στις 13:00 στην Επιτροπή Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής. Η συζήτηση για την κύρωση του πρωτοκόλλου θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ με ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής τον λόγο κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να πάρουν οι εισηγητές των κομμάτων κι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, όποιος κι όποια πολιτική αρχηγός το επιθυμεί, καθώς κι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τον λόγο θα λάβουν επίσης και 14 ομιλητές που θα υποδείξουν τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πέντε ομιλητές, η ΝΔ τρεις και τα άλλα κόμματα από ένα. Τον λόγο θα λάβουν και δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, ένας κατά τις τοποθετήσεις των εισηγητών κι ένας κατά τις τοποθετήσεις των ομιλητών.

ADVERTISING

Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά έγγραφα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, NATO, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και ο Ιβάνοφ χαιρετίζει την υπογραφή του πρωτοκόλλου προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Υπεγράφη το πρωτόκολλο εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Μητσοτάκης: Σε 108 μέρες ο λαός θα απαντήσει στην εκτροπή Τσίπρα και πρόθυμων κομπάρσων

Την Παρασκευή η ψηφοφορία για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

SHARE:

24Media Network