Βούλτεψη: "Κανείς πια δεν πιστεύει στο λεφτά υπάρχουν του ΣΥΡΙΖΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση νομοσχέδιο παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων// Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση νομοσχέδιο παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων// Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ποια η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα της οικονομίας

Η Σοφία Βούλτεψη απαντώντας σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι μιλούν για «πανικό», την ώρα που, όπως αναφέρει, έντρομοι διαπιστώνουν πως κανείς πια δεν πιστεύει στο «λεφτά υπάρχουν».

«Επιδίδονται σε διαρροές για "παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής", την ώρα που βομβαρδίζουν τον λαό με προτάσεις καφενείου!», συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος και αναρωτήθηκε: «Πώς από τον ΣΥΡΙΖΑ να κρύψουν τη μία και μοναδική αλήθεια; Ότι οι μοναδικές πηγές χρηματοδότησης που ανακάλυψαν για το "πρόγραμμά" τους, είναι το ΤΧΣ και το ΕΣΠΑ! Δηλαδή, τα… λεφτά των άλλων!», συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε επ' αυτού ότι αν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας βρίσκονταν σε θέση να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους, δεν θα υπήρχαν ούτε οι «άλλοι», ούτε τα λεφτά τους!

«Και βέβαια, η εσωκομματική αντιπολίτευση ήδη σήκωσε μπαϊράκι, μιλώντας ακόμη και για "τυχοδιωκτισμό" του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Βούλτεψη.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network