Βούλτεψη: Ο Καμμένος έχει πάρει πολλά ανταλλάγματα, για να κρατήσει τον Τσίπρα στην κυβέρνηση

Βούλτεψη: Ο Καμμένος έχει πάρει πολλά ανταλλάγματα, για να κρατήσει τον Τσίπρα στην κυβέρνηση
Η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη Eurokinissi

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 λέγοντας πως υπεύθυνος για την συμφωνία των Πρεσπών είναι ο Πάνος Καμμένος που με τη στάση του κρατά τον κ.Τσίπρα στην κυβέρνηση παίρνοντας πολιτικά ανταλλάγματα.

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση με άξονα το Σκοπιανό και την οικονομία εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον NEWS 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στην Έλλη Τριανταφύλλου.

Αν και αρχικά τοποθετήθηκε για την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας λέγοντας πως” η στάση του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια που στοχοποιούσε την αστυνομία, λειτουργεί ως υπόβαθρο για αυτού του είδους τις επιθέσεις” τονίζοντας πως η κατάσταση το 2012 ήταν καλύτερη. “Ο Σαμαράς έπινε καφέ στην Ομόνοια το ’12” δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως το πρόβλημα της αστυνομίας δεν είναι επιχειρησιακό. “Η αστυνομία όταν παίρνει εντολές κάνει τη δουλειά της” είπε.

Αναφορικά με τη συνεργασία των δύο κυβερνητικών εταίρων σημείωσε πως όλα είναι προσυνεννοημένα.

Οι κυβερνητικοί εταίροι συνασπίστηκαν για τη νομή της εξουσίας. Ο Καμμένος είναι βασικά υπεύθυνος για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει πάρει πολλά ανταλλάγματα για να κρατήσει τον Τσίπρα στην κυβέρνηση. Έχει περισσότερους υπουργούς στην κυβέρνηση και έχει λάβει μεγαλύτερο μερίδιο στο προσφυγικό” συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα