Βούλτεψη: Οι πρακτικές αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του Γκέμπελ

Sooc
Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 / T . , 10 , 2014 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη. Τι δήλωσε στην ομιλία της, από το βήμα της Βουλής

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κατηγορώντας τον για επιχείρηση φίμωσης των πολιτικών του αντιπάλων, για λάσπη και τακτική παραπληροφόρησης.

Ιδιαίτερη επικριτική εμφανίστηκε η κ. Βούλτεψη για τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη περί διαπλοκής της κυβέρνησης με επιχειρηματίες κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Οι πρακτικές αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του υπουργού Διαφώτισης και του Γ' Ράϊχ, Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας και το ενδιαφέρον του κόσμου έφυγε από την ουσία της συζήτησης», τόνισε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Ζητήθηκαν ονόματα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν πληροφορηθήκαμε. Ούτε πρόκειται να δοθούν. Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να αποφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση να πει συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το τι θα κάνει με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, το χρέος, τους μετανάστες. Να απαντήσει αν θέλει να φύγουμε ή να μείνουμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ».

«Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι στόχος του είναι η στοχοποίηση και η επιλεκτική φίμωση συναδέλφων του. Αυτό όμως είναι φασισμός. Ας μας πει λοιπόν ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα. Τα στρατόπεδα για τους αντιφρονούντες και τα λαϊκά δικαστήρια;» συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

Ακόμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για τακτικές συγκεκριμένης παραπληροφόρησης μέσα από το διαδίκτυο, κατευθυνόμενες διαρροές και τακτική ασάφειας, μισές αλήθειες και χονδροειδών ψεμάτων.

Κλείνοντας, η κ. Βούλτεψη χαρακτήρισε αυτονόητη υποχρέωση και πράξη ευθύνης την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Φωτογραφία: Sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
SHARE:

24Media Network