Βούτσης: Δεν πάει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Δικαιοσύνης

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) G4PHOTOS

Προς το παρόν δεν μετακινείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης

Αναβάλλεται προς το παρόν η μετακίνηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία είχε δρομολογηθεί τις προηγούμενες μέρες.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", "διαγνώσαμε ότι υπάρχουν προβλήματα σε σχέση με την σύμπτυξη υπηρεσιών και οργανογραμμάτων" και τόνισε ότι η μετακίνηση θα γίνει "σε εύλογο χρόνο".

Συμπλήρωσε ότι η απόφαση πάρθηκε σε χθεσινή διυπουργική συνάντηση και πως σήμερα σε Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Παρασκευόπουλος θα "τραβήξει πίσω" την τροπολογία που είχε καταθέσει η κυβέρνηση.

Παράλληλα, τόνισε ότι η δόση της Ελλάδας προς το ΔΝΤ θα πληρωθεί κανονικά αύριο, Μ.Πέμπτη.

"Έχουμε κάνει βήματα. Πριν από κάθε συμφωνία γίνονται οι πιο σκληρές διαπραγματεύσεις" είπε και πρόσθεσε ότι "κάθε εβδομάδα βλέπουμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα".

SHARE: