Βούτσης κατά Πολάκη στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Είσαι άσχετος!

Βούτσης κατά Πολάκη στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Είσαι άσχετος!
Ο Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Σφοδρή αντιπαράθεση των δυο ανδρών όταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε αλλάξει την διάταξη που εκλέγονται με τα 4/5 οι Ανεξάρτητες Αρχές.

Η σφοδρή αντιπαράθεση του Νίκου Βούτση με τον Παύλο Πολάκη «σημάδεψε» τη συνεδρίαση της πρώτης ημέρας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ιδιαίτερα προωθητική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τα εσωκομματικά θέματα.

Στην τοποθέτησή του ο Παύλος Πολάκης, μεταξύ άλλων, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε ως κυβέρνηση να είχε αλλάξει τη διάταξη της εκλογής των Ανεξάρτητων Αρχών, ώστε να μην απαιτούνταν τα 4/5 για την εκλογή τους, επικαλούμενος τον πόλεμο που πολλές εξ αυτών έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ιδιαίτερα φορτισμένο τόνο, ζητώντας το λόγο, απάντησε στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Νίκος Βούτσης. «Ο τρόπος εκλογής των Αρχών προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, χαρακτηρίζοντας σύμφωνα με παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ ως «άσχετο» τον προλαλήσαντα.

Στον Νίκο Βούτση, πάντως, ανταπάντησε ο Παύλος Πολάκης, επιμένοντας στις απόψεις του και τονίζοντας πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπαρατεθεί συγκρουσιακά με το παλιό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα