Βούτσης: Στην ώρα της η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Βούτσης: Στην ώρα της η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν «σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», επισήμανε όμως ότι προέχει η σημερινή σημαντική συζήτηση για την ψήφου εμπιστοσύνης.

«Στην ώρα τους» θα συζητηθούν τα ζητήματα για την σύνθεση των κοινοβουλευτικών επιτροπών και την διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ο Ν. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν «σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», σημείωσε όμως ότι προέχει η σημερινή σημαντική συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Ν. Βούτσης παρατήρησε ότι θα ήταν «πρωθύστερο» να μιλήσει από σήμερα για το ζήτημα που σχετίζεται με την ανακατανομή της σύνθεσης των κοινοβουλευτικών ομάδων μετά την διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο Ν. Βούτσης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι θα προχωρήσουμε «βήμα-βήμα, ποτήρι το ποτήρι».

Σχόλιο για την δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη: «Να’ ναι καλά η γυναίκα»

«Μια χαρά, να’ ναι καλά η γυναίκα» σχολίασε λακωνικά ο Ν. Βούτσης για τα όσα είπε για τον ίδιο η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από τον Πάνο Καμμένο για τα ζητήματα της τρομοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι η Ντ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «ουδέποτε επέτρεψα στον εαυτό μου, στις ατελείωτες δηλώσεις που έχω κάνει για το θέμα, να αφήσω έστω και το ελάχιστο υπονοούμενο για τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, παρ’ ότι, ως γνωστόν, ο Ν. Βούτσης είναι ένας από τους σκληρότερους ιδεολογικούς αντιπάλους της παράταξής μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα