Υπέρ της υποψηφιότητας των κατοίκων της Λέσβου για Νόμπελ Ειρήνης ο Βούτσης

Υπέρ της υποψηφιότητας των κατοίκων της Λέσβου για Νόμπελ Ειρήνης ο Βούτσης
INTIME NEWS

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα των κατοίκων της Λέσβου για το Νόμπελ Ειρήνης εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

Οι πολίτες των νησιών του Αιγαίου και ιδιαίτερα της Λέσβου αποτέλεσαν και αποτελούν το παράδειγμα για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκφράζοντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα των κατοίκων για το Νόμπελ Ειρήνης.

"Η υποψηφιότητα των κατοίκων της Λέσβου για το Νόμπελ έχει μεγάλη σημασία για την αξία της αλληλεγγύης αλλά και παράδειγμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό", σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους.

"Κάποιοι θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας ανθρωποφύλακα εκατομμυρίων ξεριζωμένων από χώρες που διαλύονται, αλλά αυτές οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό" υπογράμμισε ο κ. Βούτσης.

"Κανείς δεν παίρνει τα παιδιά του για να κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε απίστευτες κακουχίες, αν δεν κινδυνεύει η ζωή τους", πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Σημείωσε μάλιστα ότι λόγω των πολέμων τέσσερις χώρες στην Μέση Ανατολή διαλύονται και αν οι τάσεις αποσταθεροποίησης συνεχιστούν δεν αποκλείεται ακόμη και το εφιαλτικό σενάριο να δούμε και 20 εκατομμύρια πρόσφυγες να προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Βούτσης, Πρόσφυγες, Νόμπελ Ειρήνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμπάνια στο Διαδίκτυο: Δώστε το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες για τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες

SHARE:

24Media Network