Υπό παραίτηση ο Χάρης Θεοχάρης. Συνάντηση με Στουρνάρα στο ΥΠΟΙΚ

Εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδας όπου ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία παρουσίασε μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδας όπου ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία παρουσίασε μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Κοντά στο να αποχωρήσει από τη θέση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων είναι ο Χάρης Θεοχάρης

Ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στον επικείμενο ανασχηματισμό, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζήτησε την παραίτηση Θεοχάρη, το απόγευμα της Τετάρτης.

"Χάρη, θέλω να με διευκολύνεις και θέλω την παραίτησή σου", φέρεται να είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.

"Γιάννη θα σου απαντήσω αύριο το πρωί στις 11" απάντησε απάντησε από την πλευρά του ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να είναι δυσαρεστημένος, επιρρίπτοντας στον Χάρη Θεοχάρη ευθύνες για εγκυκλίους που εκδόθηκαν πριν από τις εκλογές.

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χάρη Θεοχάρη έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες αλλά και η τρόικα.

Οι δύο άνδρες έχουν έκτακτη συνάντηση το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών.

SHARE:

24Media Network